Persuitnodiging 17/11

Beste journalist(e),

Reeds vele jaren betreuren de media en de publieke opinie het gebrek aan medailles die onze Belgische atleten halen op de Olympische Spelen, de Wereld- en Europese kampioenschappen. Mist België dan misschien de ‘vitaminen’ en sportieve talenten die andere landen van dezelfde grootorde wél hebben? Zijn onze atleten wel voldoende omkaderd en begeleid? En, hebben Belgische bedrijven wel voldoende opportuniteiten om zich te associëren met topsporters die hen dezelfde naambekendheid kunnen opleveren als de bedrijven die hun imago linken aan die van de Rode Duivels?

Vandaag heeft België alvast voldoende sporters die uitblinken in hun discipline. Velen van hen worden echter geconfronteerd met een gebrek aan financiële steun, sponsors en de juiste omkadering om hun carrière in de juiste richting te sturen.

Vanuit deze realiteit werd de stichting Bestrong opgericht om op een ethische en dynamische manier financiële steun te bieden aan veelbelovende Belgische atleten, terwijl het aan bedrijven een platform biedt om met Belgische topsporters in contact te komen die hun imago én de Belgische kleuren in alle glorie kunnen laten schitteren.

U bent dus van harte uitgenodigd op de persvoorstelling van Bestrong op dinsdag 17 november 2015 om 11 uur in de gebouwen van VBO/FEB, Ravensteinstraat 7 te 1000 Brussel, een locatie die duidelijk de ambities van de stichting symboliseert. Op het programma alvast meer uitleg omtrent de filosofie en de werking van de stichting, evenals de aanwezigheid van de eerste gesteunde topsporters.

Save the date.

Wij zullen u met een update de namen van de initiatiefnemers en de aanwezige sporters op de persconferentie nog bekendmaken. U kan ook nu reeds uw aanwezigheid bevestigen via eenvoudige email-reply.

Met vriendelijke groeten,

Voor de Stichting Bestrong

Philip Bossuyt
Phibo press communication
0477/24.64.43