De Stichting

het concept

België wint

Ons land is groter dan men zou denken. Onze ondernemingen ervaren dagelijks het succes van ‘Made in Belgium’. Veel mensen zijn op de hoogte dat tientallen Belgische sporters tot de top van hun discipline behoren. In vergelijking met onze buurlanden benutten Belgische bedrijven deze prestaties te weinig om hun imago naar voren te brengen.

Wanneer een Belgische sporter of een Belgisch team wint, komt dit het hele land ten goede.

De media-impact en de waarden die onze atleten overbrengen zijn troeven die we niet mogen negeren. Door sporters te helpen, kunnen ondernemingen hun imago van excellentie in stand houden en verder uitbouwen.

samen staan we sterker

Met uitzondering van bepaalde disciplines waar geld heer en meester is, moeten Belgische topsporters bijkomende financieringskanalen vinden. Het vergt veel werk en inspanningen om zich voor te bereiden en te trainen om de top te bereiken.

Onze talentvolle sporters verdienen het om voor elke uitdaging rustig te kunnen trainen zonder zich te moeten bekommeren om het financiële plaatje. Sport vertegenwoordigt alle waarden die een bedrijf kan overdragen aan zijn medewerkers en partners om succesvol te zijn.

de Stichting bestrong

bestrong heeft op basis van deze vaststelling beslist om een uitdaging te lanceren:
ondernemingen en sporters doen winnen door hen te verenigen rond een gemeenschappelijk doel.

Samen maken we ons land bekender en delen we sterke emoties op weg naar succes.


You win, They win. We win.